Digitaal papier ter waarde van 49,50-


Nu voor 37,50 incl btw


Klik op de Button hieronder, vul alléén je e-mailadres in, en je ontvangt direct per mail digitaal ruitjespapier om op je Tablet te gebruiken (voor een tekenprogramma dat je al gebruikt, of gaat proberen te gebruiken...) in de formaten:


A1, A2, A3, A4, A0, 2A0 en 4A0


Reeds 79 x gedownload...


Zo heb je een prima onderlegger om comfortabel te kunnen tekenen. Je ontvangt ze in PDF, JPG én PNG. Totaal ontvang je dus 21 (!) bestanden in ca. 43 MB te downloaden.


Na je bestelling ontvang je direct van mij een mail met daarin een link naar de downloads; let op het zijn 21 bestanden.


Papier

Ik heb het papier (om goed op schaal te kunnen tekenen) als volgt ontworpen:


✔ 1 vakje van 1 M2 is onder verdeeld in 3 x 3 vakjes (1 klein vakje is dan ca. 33 x 33 cm)


✔ Het groter omlijnde veld is weer onder verdeeld in 10 x 10 van dit soort vakjes. Dit veld is dus 10 x 10 meter (!)


Om je alvast een idee te geven:


Wat kun je bijvoorbeeld zoal schetsen op deze formaten papier?


✔ A4 / 4 velden van 10 x 10 meter:

4 plattegronden van ca. 7 x 8 meter,

of 1 maal ca. 10 x 20 meter


✔ A3 / 8 velden van 10 x 10 meter:

8 plattegronden van ca. 7 x 8 meter,

of 1 maal ca. 20 x 35 meter


✔ A2 / 20 velden van 10 x 10 meter:

20 plattegronden van ca. 7 x 8 meter,

of 1 maal ca. 35 x 45 meter


✔ A1 / 40 velden van 10 x 10 meter:

40 plattegronden van ca. 7 x 8 meter,

of 1 maal ca. 45 x 75 meter


✔ A0 / 88 velden van 10 x 10 meter:

88 plattegronden van ca. 7 x 8 meter,

of 1 maal ca. 75 x 110 meter


✔ 2A0 / 160 velden van 10 x 10 meter:

160 plattegronden van ca. 7 x 8 meter,

of 1 maal ca. 110 x 150 meter


✔ 4A0 / 320 velden van 10 x 10 meter:

320 plattegronden van ca. 7 x 8 meter,

of 1 maal ca. 150 x 190 meter


Alvast heel veel succes en plezier ermee!


Noot:

Als we nog niet connected zijn op LinkedIn of Instagram (@renerijsinmeter) is het misschien leuk om daar ook te connecten:-)

Tekenen op de Tablet...

Waarschuwing...


Na het ontdekken van het Digitaal tekenen ga je nooit meer terug naar papier...


Waarom?

• Je gaat efficiënter werken, waardoor je meer verdient...

• Je koopt geen papier meer en bespaart geld...

• Je houdt tijd over voor familie etc. omdat je sneller werkt...

• Je kunt je nu focussen op andere zaken die ook belangrijk voor je zijn...

• Je komt professioneel over als je op een Tablet werkt...

• Je krijgt de oneindige dank van het Universum omdat je papierarm werkt...


Ik help tekenaars en schetsers het papier vaarwel te zeggen door digitaal op de Tablet te tekenen en te schetsen waardoor ze professioneel overkomen, netter, sneller en papierarm gaan werken en zo meer tijd over houden voor familie en andere zaken die belangrijk voor ze zijn...


Hoe je strak (op oneindig papier) gaat tekenen en daardoor veel relaxter werkt, zonder dat het allemaal erg ingewikkeld is...


Ontdek hoe eenvoudig het is om digitaal te tekenen op de Tablet en daarmee tegelijk milieuvriendelijk bezig bent...


Een nog redelijk onbekende manier van tekenen in plaats van het werken met de beperkingen van een blok A4-ruitjespapier...én: je komt veel professioneler over...


• Ben jij een tekenaar?
• Moet jij tekenen voor je werk, studie of voor plezier?
• Heb jij moeite om nette schetsen te maken?
• Heb jij altijd angst dat je papier te klein is?


Dan heb ik dé oplossing voor je:

(Reeds 79 x gedonwload...)


Voor iedereen die DIGITAAL op een Tablet wil schetsen / tekenen: hobby of beroep. Voor jou dus: anders was je dit nu niet aan het lezen, toch?


Wil jij zonder angst een appartement tot en met een grachtenpand of villa tekenen met allerlei nivo-verschillen met souterrain, kelder, trappetjes e.d. schetsen tijdens je inmeting, zónder dat je schets één grote zooi wordt met allerlei maatlijnen door elkaar en veel aanvullende tekst, zodat je er op je kantoor ook niet meer uitkomt, en dus ook geen juiste berekening kan maken van de M2's en M3's?


En dát wil je niet, heb ik gelijk? Jij wilt, net als ik, trefzekere schetsen maken én een juiste berekening. Jij wilt geen onzekerheid of die 400+ M2 Villa wel op jouw papier past....jij wilt comfortabel werken en je 100% kunnen laserfocussen op je inmeting, zonder je zorgen te hoeven maken over of je papier wel groot genoeg is...


En daar gaat dit digitale papier je bij helpen.


Wil jij vlot een heldere schets maken die eenduidig en goed te lezen is? En niet zoals nu op je ruitjespapier een klein A4 vel vol met aantekeningen, maatlijnen, uitgegumde delen omdat je verkeerd zat en waardoor je er op je kantoor ook niet meer uitkomt, en je eigenlijk het liefst de opdracht wil teruggeven....of het wil uitbesteden aan iemand anders?


Wil jij nooit meer zonder papier komen, nóóit meer papier te klein, nóóit meer naar de Kantoorwarenhandel hoeven om papier, pennen, stiften etc te kopen, nóóit meer zonder genoeg teken-hulpmiddelen bij je, nóóit meer op zoek naar een kopieermachine en kopieerpapier etc?


Wil jij dit ontdekken via een expert die dit digitale papier vanuit praktijkervaring heeft ontworpen en daarmee bewijst dat het in de praktijk efficiënt werkt?


Kortom:

Wil jij 24/7 overal en altijd, in je luie stoel, op locatie of achter je buro direct kunnen schetsen / tekenen zodra je inspiratie hebt én de techniek én tips & trics beheersen om digitaal te kunnen tekenen?


Dan is dit iets voor jou...

Inmeters, Energielabel opnemers, Studenten, Bouwkundigen, Tekenaars, Installatietechniek, Keukens, Aannemer, Ingenieursburo, Adviesburo, Schiphol, Interieurarchitecten, Tuinarchitecten, Interieurstylisten, Architecten, Designers, Ontwerpers, Aannemers, Makelaars, Aankoop Makelaars, Vastgoedbeheerders, VvE Beheerders, Vastgoed Specialisten, Verhuur Makelaars, Technisch Beheerders, Vastgoedpresentatie, Vastgoed Styling, Hobbyisten, Klusbedrijf en bewoners die gaan verhuizen en een eigen plattegrond willen hebben van de nieuwe woning om in te delen...


Inclusief 30 dagen Niet tevreden,
Geld terug garantie


Wat heb je nodig...

• Een Tablet, dat is alles,

Ik gebruik zelf een I-Pad Pro voor mijn Business maar je gaat heel prima werken met bijvoorbeeld een Samsung Tablet met styluspen voor nog geen 300,- Voor de (val/stoot) protectie heb ik er wel een zogenaamde ’Military Case’ bij aangeschaft, wat in de praktijk van alle dag goed werkt.


Wat ontvang je...

• Levenslang toegang tot alle content op Instagram
• Speciaal ontworpen digitaal ruitjespapier A-4
• Uitgebreide uitleg van de door mij gebruikte App.


Waarom deze aanbieding...

Herken je 1 of meer van de volgende punten...


• Je tekent op een vel A4 ruitjespapier, je pen/potlood is op en je hebt geen reserve tekengerei bij je.


• Je bent verkeerd begonnen op je A4 papier, je komt niet goed uit met je verdeling en je moet weer overnieuw beginnen, want schuiven is helaas niet mogelijk met een vaste tekening...


• Je bent gestart met tekenen en je wilt nu gaan inkleuren maar je bent je kleurstiften vergeten, of je favoriete kleur is op.


• Je wilt een cirkel tekenen maar bent je cirkelsjabloon vergeten, of de cirkels in je cirkelsjabloon zijn te klein: je wilt een grotere cirkel tekenen.


• Je wilt met een zogenaamd overtrek-vel wat je op je ruitjespapier legt, lijnen trekken met het ruitjespapier als onderlegger maar......dat is op of je bent je overtrek-vel vergeten!


• Je wilt een rechte lijn tekenen maar je bent je lineaal kwijt: of je hebt hem wel bij je maar de liniaal is te kort voor de lange rechte lijn die je wilt trekken.


• Je wilt schuine en parallelle arcering lijntjes tekenen om een vlak op te vullen, maar het resultaat lijkt uiteindelijk meer op een Zebra...


• Je 1e tekening is klaar, je wilt starten met je 2e maar je papier is op, of verkreukeld, of nat door de regen.


• Rechts naast je 1e tekening of eronder wil je een 2e tekening maken, maar er is geen ruimte meer op je papier, en schuiven kan nu eenmaal niet op papier...


• Je tas is té zwaar met al dat papier, tekengerei en alles om mee te zeulen.


• Je tekening is af en je wilt een kopie aan je klant geven. Ga je nu op zoek naar een kopieermachine? Een scan-apparaat? Of ga je een scan app gebruiken waarvan het resultaat toch nét niet haaks is...?


• Eigenlijk wil je heel graag compleet papier-arm, digitaal gaan werken én via The Cloud overal en altijd en vanaf elke werkplek/op locatie toegang hebben tot je bestanden, maar deze stap daadwerkelijk nemen? Wáár te beginnen? Welke app/software ga ik gebruiken en hoe dan?


Kortom:

Wil je nóóit meer zonder papier komen, nóóit meer zonder pen, nóóit meer zónder kleurstiften, nóóit meer papier te klein, nóóit meer naar de Kantoorwaren handel hoeven om papier, pennen, stiften etc te kopen, nóóit meer zonder genoeg teken-hulpmiddelen bij je, nóóit meer op zoek naar een kopieermachine en kopieerpapier...


Wil je voortaan comfortabel en compleet digitaal in de Cloud werken en ontdekken via een expert die het digitaal tekenen op de tablet dagelijks voor zijn beroep uitoefent in zijn eigen Business, hoe heerlijk werken dit is...


Koop dan NU dit digitale papier.


(Reeds 79 x gedwonload)


• Klik op de aanbieding...

• Vul alléén je e-mail adres in...

• (je email adres gebruik ik om je direct alle cursus gegevens te zenden...

• Volg verder de stappen in de beveiligde omgeving...

Inclusief 30 dagen niet tevreden, Geld terug Garantie


• En je ontvangt direct een mail met:


• factuur

• alle benodigde bijlagen waaronder ‘digitaal ruitjespapier’

• alle uitleg (pdf) waarna je je kunt aanmelden op mijn Instagram account;


Rene Rijs Plans


Je bent levenslang lid en je gaat alle IGTV

(INSTAGRAM-TV) video's

en alle andere relevantie info en posts

in je eigen tijd, je eigen omgeving en je eigen tempo

onbeperkt bekijken en terugkijken.


Zet je Push notificaties aan

zo blijf je op de hoogte van nieuwe filmpjes,

Posts, feeds, uitleg et cetera en

je ziet direct wanneer ik een

LIVE STREAM

doe op Instagram...


Ik laat dan LIVE zien hoe ik op de Tablet werk

en ik kan dan al je vragen LIVE beantwoorden...


Is er een probleem met je bestelling?

Mail dan naar:


info@renerijsinmeter.nl


Komt goed...


Als er al een tijd is

om iets nieuws te ontdekken

wat jou succesvol verder gaat helpen

dan is het nu wel...

Rene Rijs Inmeter

Tel: +31 0642091283

E: info@renerijsinmeter.nl

U: www.renerijsinmeter.nl

KvK Amsterdam 65025423

Hoofdstraat 135 B

2182 EN Hillegom

Officieel partner van

Klik HIER voor digitaal papier in vele maten