Inmeten

Vastgoed Media 3000+ inmetingen

Info Online Cursus: 

Tekenen op de Tablet


Wil jij via mij ontdekken hoe het is om te teken op je Tablet ?


Top... Dit gaat jou zó vooruit helpen met tekenen én comfortabel werken: je gaat daarna nóóit meer terug naar papier! Ik geef je vast mee; 


Repetition is the mother of all skills...


ofwel; 


Oefening baart kunst...


Voor wie is dit...


Voor iedereen die van tekenen (en het milieu) houdt zoals:


Inmeters, Studenten, Bouwkundigen, Tekenaars, Interieurarchitecten, Tuinarchitecten, Interieurstylisten, Architecten, Designers, Ontwerpers, Aannemers, Makelaars, Aankoop Makelaars, Vastgoedbeheerders, VvE Beheerders, Vastgoed Specialisten, Verhuur Makelaars, Technisch Beheerders, Vastgoedpresentatie, Vastgoed Styling, Hobbyisten, Klusbedrijf en bewoners die gaan verhuizen en een eigen plattegrond willen hebben van de nieuwe woning om in te delen etcJa, Ik Wil Tekenen Op De Tablet >
Rene, ik heb toch liever eerst wat uitleg...

O.k. lijkt me logisch... Januari 2016 ben ik gestart met het inmeten van woningen en het tekenen van plattegronden op ruitjespapier. In 2019 had ik het idee opgevat dat ik compleet digitaal en in The Cloud wilde werken. Ik wilde vanaf elke plek (dus ook vanuit de auto, mijn rijdend kantoor soms) kunnen werken.


Toen ik wilde overstappen van tekenen op papier naar tekenen op de Tablet merkte ik al snel dat er nérgens online info of voorbeeld video's te vinden waren hoe dit te leren. Uiteindelijk heb ik een online programma gevonden waarmee ik perfect kan tekenen.


Alleen de weg ernaar toe was lang en moeizaam doordat ik alles zelf moest uitvogelen. Er waren moment dat ik dacht: 'ik stop er mee, ik ga lekker weer op papier tekenen...' Maar, ik wist dat als ik zou doorzetten dit uiteindelijk tot succes zou leiden.


Never ever give up...

Na een leercurve van ca 3 maanden oefenen, oefen en nog eens oefenen was ik zover dat ik een en ander in de praktijk kon brengen in mijn Business; het tekenen van plattegronden van woningen.


Na dit 2 x gedaan te hebben in de praktijk dacht ik; Dit gaat het helaas toch niet worden, wat omslachtig allemaal! Dit gaat echt niet opschieten en dit gaat mij in de praktijk zo echt niet vooruit helpen. Ik ga weer terug naar papier...Maar zoals gezegd:


Never ever give up...

En ik gaf niet op: nu terugkijkend op ruim 12 maanden tekenen op de Tablet weet ik: Ik wil NOOIT meer terug naar het tekenen op papier, Ik werk nu:

 

• efficiënter,  
• sneller,
• netter,
• papierloos (milieu)


Ook JIJ kan dit nu ontdekken en een stuk SNELLER door gebruik te maken van mijn praktijkervaring... Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, hoe heerlijk is dat...Ja, Ik Wil Tekenen Op De Tablet >
Rene vertel nog iets meer svp...

Ik verkondig al een tijdje via mijn Instagram account (Rene Rijs Inmeter) dat ik teken op de Tablet en via social media krijg ik vaak de vraag of ik daar niet een cursus in wil geven. 


Ook als ik bij mensen thuis hun woning inmeet al tekenend op de Tablet krijg ik vaak diezelfde vraag. Eigenaren zien direct het strakke en nette resultaat van de inmeting en vinden dit fantastisch! 


Het geeft vertrouwen in een goede inmeting van de woning en het straalt professionaliteit uit. Anderen willen dit kennelijk dus ook leren, hoe mooi is dat! Hoe leuk ik dat ook zou vinden: Het ontbreekt mij helaas aan tijd om dit klassikaal aan anderen te leren. 


Ik ben 24/7 druk met mijn huidige Business; het inmeten van woningen. Toen ben ik gaan zoeken naar een oplossing voor dit probleem en hoe simpel was de oplossing! 


Ik ga mijn kennis overbrengen via een aantal Online Video's waarbij iedereen die wil leren teken op de Tablet dit in eigen tijd en tempo kan leren! En dit loopt via mijn Instagram Account: 


Rene Rijs Plans

let op:

Zet je Push Notificaties aan en je ziet wanneer ik (dagelijks) content upload: 

Nieuw filmpjes, posts, feeds et cetera. Ook ben je zo op de hoogte wanneer ik:

LIVE GA OP INSTAGRAM

In de LIVE STREAM op Instagram kun je mij dan vragen stellen en ik je dan direct laten zien wat mijn oplossing op de Tablet is, hoe gaaf is dat !? En; je bent levenslang lid, er is geen limiet of wat dan ook!


Géén ellenlange saaie video's, waarbij je op het eind al niet meer weet wát je in het begin geleerd hebt.


WYSIWYG; What You See Is What You Get

Ik doe het voor in de Video en jij doet het na; Simpel en snel!


Na circa 1 maand ontvang je van mij een mail met daarin een na te maken opdracht. Puur om voor jezelf te controleren of je er mee overweg kunt. Daarna val ik je nooit meer lastig, tenzij je dat wilt natuurlijk...


Want voor vragen kun je me altijd even een mail zenden, leer ik ook weer van. En mocht het nodig zijn voor extra uitleg dan zet ik gewoon extra video's voor je online op Instagram. Zo blijft je kennis up to date.Ja, Ik Wil Tekenen Op De Tablet >
Rene, toch nog eerst even dit: 

Alles leuk en aardig maar hoe weet ik zeker dat ik er écht wat aan heb en dat ik écht wat nieuws ontdek en dat ik er ook écht in de praktijk mee overweg kan? Heb ik straks alles wel wat ik nodig heb om op de Tablet te kunnen werken?


Goede vraag van je...

Ik geef je de GARANTIE dat je er wat van opsteekt én ermee overweg kunt. Trouwens; ik verdien met het digitaal tekenen op de Tablet mijn dagelijks brood: het bewijs dat het werkt.


Zo niet, heb je echt helemaal niets geleerd, heb je echt helemaal niets aan alle templates die je van mij er gratis bij krijgt, heb je niets aan mijn bijlage met alle do's en don'ts? Dan ontvang je direct je inschrijfgeld retour. 


Inclusief 30 dagen Niet tevreden? Geld terug garantie.


Doe ik niet moeilijk over. Ik ga er namelijk vanuit dat het zeker wel wat voor je is: als ik het kan dan kan JIJ het zéker. Wel wil ik dan graag van je weten waarom je denkt er niets aan gehad te hebben; kan ik weer verder...Ja, Ik Wil Tekenen Op De Tablet >E-mailen
Instagram