UA-72864633-1

 

Vastgoed Media

Veel gestelde vragen:

Tekenen op de Tablet


Op welke wijze kan ik betalen?

Je kunt betalen via Paypal, Creditcard of iDeal(bank). 

Vanwege het lage tarief van deze cursus is het helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Heb je een factuur voor me?

Yep, na inschrijving en ontvangst van je betaling ontvang je van mij een mail met:

a) de bevestiging van je inschrijving,

b) een factuur

c) een PDF met uitleg.

Wat nu als ik er echt niets van leer?

Als IK het kan leren kan JIJ het zeker, daar ben ik van overtuigd! Maar goed, als jij er niets van leert en je geeft dit binnen 30 (!) dagen aan, betaal ik je het volledige bedrag retour (is ook een mooie wet voor trouwens, om jou als klant te beschermen). Ik wil dan wel graag bewijs van je zien dat je alle video's op Instagram doorlopen hebt, en graag je reden waarom jij meent dat je er niets van geleerd hebt (kan ik weer van leren wellicht). Als je dat hebt gedaan ontvang je van mij het bedrag retour.

Inhoud Cursus

De inhoud van de cursus bestaat uit een serie korte uitleg video's (zonder geluid!) op Instagram en je ontvangt van mij digitaal 'tekenpapier' en een verwijzing naar hoe en waar de (gratis) software te downloaden.

Waarom zijn de Video's zonder geluid?

Wel, zo kan jij je focussen op de uitleg in de video, en hoef je niet bang te zijn dat anderen horen dat jij aan het studeren bent, of dat je geluid te hard staat, te zacht, of wat dan ook. Ik geloof erin je hierdoor ook meer gefocust bent op wat ik je laat zien; geluid leidt alleen maar af.

Wat is het tempo van de cursus?

Kort; JOUW tempo!

Is er een E-Book?

Niet nodig: in de video's laat ik alles zien! Learning by Doing! Short and Simple!E-mailen
Instagram