www.renerijsinmeter.nl

Vastgoed- en Inmeet Services (V.I.S.)

Andere regios:

Agnes Westra 

Agnes Westra is een hele fijne Bouwkundige professional die ik via mijn netwerk heb leren kennen. Agnes woont en werkt in de Regio Wormer en heeft een werkgebied wat reikt van Alkmaar tot Amsterdam, en van Wijk aan Zee tot Marken.

Dus: zoekt u een inmeter in die Regio dan kunt u haar zelf direct benaderen via: www.awbouwkundigcreatief.nl 

Tevens kan ikzelf op Agnes vertrouwen dat zij mij ondersteunt en-/of vervangt (bij drukte en-/of vakantieperioden e.d.). In Agnes heb ik een betrouwbare Backup/Achtervang gevonden waar ik zeer blij mee ben!


Denise de Jonge

Denise heeft recent met mij een dag meegelopen om alle fijne 'praktijkkneepjes' van het mooie inmeetvak te leren. In haar zie ik een enthousiaste, leergierige en integere startende ondernemer die naast het inmeten ook Vastgoedfotografie, 360gradenfotografie, Styling etc verzorgt. Denise heeft ruimte voor leuke samenwerkingen en dito opdrachtgevers in en rondom Schiedam. Denise haar contactgegevens vindt u op: www.staetement.nl 

 
UA-72864633-1