Inmeten

Vastgoed Media 3000+ inmetingen

Algemene Voorwaarden 2020 Online Cursus Tekenen

Artikel 1. Algemeen

Zodra je betaling ontvangen is kun je je aanmelden op mijn Instagram account:

Rene Rijs Plans

Als je betaling 100 % in orde is en ik zie dat jij je hebt aangemeld op mijn Instagram account Rene Rijs Plans met het juiste e-mail adres (zoals opgegeven bij de betaling), koppel ik je aan mijn Insta en kun je starten met de cursus!


Artikel 2. Videolessen op Instagram Rene Rijs Plans

In deze Instagram cursus laat ik je zien wát ik mezelf de afgelopen maanden allemaal heb aangeleerd aan kennis in het digitaal tekenen op de Tablet. Let op: ik heb géén lesbevoegdheid noch ben ik koning in het maken van video's; daar gaat het ook niet om. Het gaat erom dat ik je leer en laat zien hoe de software werkt voor het doel waar ik het voor gebruik: Het maken van snelle en nette plattegronden. Uiteraard is het aan jou, de cursist, om er tijd in te steken en te blijven oefenen om een bepaald minimaal resultaat te bereiken; het gaat niet vanzelf! Evident heeft de door mij gebruikte software veel meer in zich om te ontdekken; ik leer je de basisbeginselen en jij kunt je er verder in bekwamen (dat laat ik ook in video's zien wat er grofweg nog méér allemaal mee kan; genoeg om te ontdekken dus!


Artikel 2. Garantie

Als IK het kan leren kan JIJ het zeker, daar ben ik van overtuigd! Maar goed, als jij er toch niets van leert en je geeft dit binnen 30 (!) dagen aan, betaal ik je binnen 14 dagen het volledige bedrag retour (is ook een mooie wet voor trouwens, om jou als klant te beschermen). Ik wil dan wel graag bewijs van je zien dat je alle video's op Instagram doorlopen hebt, en graag je reden waarom jij meent dat je er niets van geleerd hebt (kan ik weer van leren wellicht). Als je dat hebt gedaan ontvang je van mij het bedrag retour.


Artikel 3. Disclaimer

Uiteraard kun je (in een Desktop setting achter je Buro) prima gebruik maken van software zoals Floorplanner of Sketch-up (ik gebruik ze beide uiteraard ook op mijn kantoor) maar het gaat erom dat je met deze cursus de beschikking hebt over Software en vaardigheden om ter plaatse op de Bouwplaats, op locatie bij een opdrachtgever, of waar dan ook (...)  snel een goede, nette en professionele schets kunt maken voor jezelf, dan wel om deze direct  te kunnen laten zien aan je opdrachtgevers. En; ik verdien er mijn dagelijks brood mee, het bewijs dat het productief is!E-mailen
Instagram